Så anpassar du trädgården till bröllopet

Avhannah

Så anpassar du trädgården till bröllopet

Om du trivs bra med att både arbeta och vistas i trädgården kanske ett bröllop på tomten kan vara något för dig och din partner. Det går att anpassa ett sådant bröllop mycket efter plånboken, och det går att göra dagen väldigt fin och hemtrevlig oavsett om den görs enklare eller mer påkostad.

Genom att beställa cava hem till dörren blir införskaffandet av fina festliga drycker enkelt, och kanske kan detta mousserande vin serveras med tapas i ett spanskt tema? Cava passar till mycket, och gifter ni er under sommaren så kan det utgöra ett mycket bra val att skåla med i trädgården.

Utedekoration

Med romantiska dukningstillbehör och rätt sorters växter och blommor krävs inte mycket mer dekoration. Men en blomsterbåge, som ni kan vigas under, ger trädgårdsbröllopet det där lilla extra på er dag.

Olika typer av sittanordningar

Om ni planerar ett större och mer påkostat bröllop kan det vara en bra idé att hyra stolar och bord att placera ut i trädgården. För ett enklare bröllop kan gästerna kanske själva ta med sig utestolar eller varför inte ha en fin picknick med fullt av plädar och kuddar, omgivna av blommor och grönska?

Om ni planerar bröllopet under öppen himmel är det dock bra med en plan B om vädret inte skulle vara med er, såsom stängbara partytält eller möjligheten att vara inomhus.

Om författaren

hannah administrator